Har & Bar

Zijn de GEZELLIGSTE FOUTE FEEST ARTIESTEN voor al uw feesten en evenementen 

Met Foute Feestzangers Har & Bar ben je verzekerd van een lekker fout optreden met louter gezellige en voor iedereen zeer herkenbare feestnummers van toen en nu, waarbij het voor de gasten echt moeilijk zal zijn om stil te blijven staan.

Daarom is een spontane polonaise tijdens een optreden van Har & Bar meer regel dan uitzondering. We proberen het echte Toppers gevoel voor de gasten te creëren en halen dan ook regelmatig mensen uit het publiek die met ons een nummertje mee te gaan zingen, want de interactie met het publiek vinden wij zeer belangrijk.

Tijdens het grandioze optreden zullen er vele feestelijk tophits van de grote feestartiesten de revue passeren zoals de hits van: Frans Bauer, Andre Hazes, Wolter Kroes, Django Wagner, Dries Roelvink, John de Bever, Wesley Bronkhorst en nog vele andere.

Naast onze 4 losse feest-acts die te boeken zijn vanaf sets van 30 minuten, zijn deze bovenstaande feest-acts ook te combineren als een avondvullend programma, compleet met onze eigen feest DJ's, DJ booth, professioneel licht en geluid, en 2 live optredens van 30 minuten met een bovenstaande feest-act naar keuze.

 U hoort nu op deze webpagina een voorbeeld van 1 van de liedjes uit ons repertoire. “Laat de hele boel maar waaien”