De Alberti's

Zijn de meest GEZELLIGE en UNIEKE SMARTLAPPEN ZANGERS van NEDERLAND

Amsterdamse smartlappen zangers De Alberti's zingen uiteraard alle grote feest hits van alle grote muziekhelden uit de Amsterdamse Jordaan, van Willy Alberti, Manke Nelis, Andre Hazes, Ronald, Tante Leen, Wesley Bronkhorst en niet te vergeten Johnny Jordaan.

Uiteraard ook hier speelt het publiek weer een zeer belangrijke rol, want tijdens onze Amsterdamse feestmedley staat heel de feest tent op z'n kop. Ook zijn wij zeer goed inzetbaar op de vele smartlappen festivals, waar wij ook als mobiel loop entertainment de mensen al zingend op een foute manier kunnen en zullen vermaken met onze foute Amsterdamse live accordeon act.

Dus ook met De Alberti's is een feestelijk succes gegarandeerd. Ook hebben De Alberti's afgelopen jaar een groots optreden verzorgd tijdens Wish-outdoor, waar een volle feesttent massaal in extase kwam door ons optreden.

Naast onze 4 losse feest-acts die te boeken zijn vanaf sets van 30 minuten, zijn deze bovenstaande feest-acts ook te combineren als een avondvullend programma, compleet met onze eigen feest DJ's, DJ booth, professioneel licht en geluid, en 2 live optredens van 30 minuten met een bovenstaande feest-act naar keuze.

U hoort nu op deze webpagina een voorbeeld van 1 van de liedjes uit ons repertoire. “Laat de hele boel maar waaien”